Pa'u fa'afefiloi fa'apenei, e le leaga le tausiga o le excavator!

Pa'u fa'afefiloi fa'apenei, e le leaga le tausiga o le excavator!

(1) O fea e sau ai le upu pata?

 O le pata e fa'aaogaina i masini faufale e masani lava o le ga'o e fa'atatau i le calcium po'o le ga'o fa'avae lithium.Ona o lona lanu auro, e pei o le pata o loʻo faʻaaogaina i meaʻai i Sisifo, o loʻo taʻua faʻatasi o le pata.

(2) Aiseā e manaʻomia ai le pata o se eli?

Afai o se eli e fai o se sooga o le tino i le taimi o gaioiga, o lona uiga, o le pito i luga ma le pito i lalo o lima ma le pakete i le tele o tulaga, o le a tupu se feeseeseaiga.Pe a galue le eli i lalo o uta mamafa, o le feteʻenaʻi o vaega e fesoʻotaʻi e sili atu ona ogaoga.Ina ia faʻamautinoa le saogalemu ma le lamolemole o le faiga atoa o gaioiga o le excavator, e tatau ona faʻaopoopo le pata talafeagai i se taimi talafeagai.

(3) E tatau faapefea ona sasaina le pata?

1. Aʻo leʻi faʻaleleia, toe toso lima tetele ma laiti o le eli ma fuafua le faʻavae e faʻavae i luga o le siosiomaga o loʻo siomia ai.Afai e mafai, fa'alautele atoa le lima.

2. Oomi le ulu o le fana ga'o i totonu o le fa'asu'u ga'o, ina ia i ai le ulu o le fana ga'o i se laina sa'o ma le fa'asu'u ga'o.Lu'u le lima fa'amalosi o le fana pata e fa'aopoopo seia o'o ina taumasuasua le pata i luga a'e tonu lava o le pine.

3. O pine e lua o le pakete e tatau ona lubricated i aso uma seia masaa le suauu.O le faiga ta'alo o le lima ma le lima e tau le masani, ma e tusa ma le 15 ta i taimi uma.

(4) O ā vaega e faaaogā ai le pata?

E ese mai i le lima pito i luga, lima pito i lalo, pakete eli, mama o mea fa'aoga, ma le fa'asologa o le ala, o a isi vaega e mana'omia ona fa'ainu i le ga'o?

1. Fa'agaoioi alavai pailate: Siaki le fa'aulu o le koluma pailate o lo'o galue ma fa'aopopo le ga'o ile 1000 itula.

2. Pulley Uila Tensioning Fan: Fetuuna'i le tulaga o le Uila Tensioning Shaft, aveese le ave ma faamama soʻo se mea leaga aʻo leʻi tuʻuina le pata.

3. Koluma maa: A galue i se siosiomaga susu, faʻaoga tatau le pata i le koluma maa e mafai ona puipuia lelei le ele.

4. Fa'aliliuina afi fa'aitiitiga: o se ga'o ga'o e le mafai ona le amana'ia, manatua e fa'aopoopo i le 500 itula uma o le ta'aloga.

5. Ta'amiloga ga'o: Ina ia fa'aitiitia fe'ese'esea'iga, fa'apipi'i se mea faigaluega fa'amau i luga o nifo ta'itasi e puipui ma fa'alu'u ai le mea fa'afeso'ota'i i le va o le pa'u suau'u ma le atigi fa'amau.

6. Pa'u pamu vai: Pe a feagai ma suau'u emulsification ma suauu carbonization, e tatau ona faaaoga pata.O le pata tuai e tatau ona sui lelei.

O le siosiomaga faigaluega ma le maualuga o le fausiaina o manaʻoga e le mafai ai ona faʻatamala pe a faʻaopopo le pata mo le lubrication, o lea e le tatau ai ona paie le galuega o le faʻaopopoina o le pata i excavators.


Taimi meli: Tes-20-2023